Het geluk komt als de donder - Kuijer, Guus, 1942- (Wommelgem : Van In, 2016)
Polleke krijgt een nieuwe vriendin, Consuelo uit Mexico, die ze Nederlands wil leren. Intussen brengt Caro Mimoen het hoofd op hol. En Mimoen was toch Pollekes vriendje? - Themaboek multi-culti
Met tekeningen van Alice Hoogstad