Blauw voor Leonore - van Mieghem, Linda, 1948- (Wommelgem : Van In, 2016)
Bekroond KJV 2015 - Esmeralda's leven wordt helemaal overhoopgehaald als haar jongere zus Leonore met een bootje op zee verdwijnt. Was het haar schuld?