De waanzinnige wereld van Tom Groot - Pichon, Liz, ....- (Wommelgem : Van In, 2016)
The Roald Dahl Funny Book Prize 2011 - Tom Groot blinkt uit in strips tekenen, muziek maken en huiswerksmoesjes verzinnen. En hij wil per se naar het concert van Dude3. Liefst met Amy.