Sporen in de sneeuw - Sahgard, PC, ....- (Wommelgem : Van In, 2016)
Pelle en Senta verheugen zich op de wintervakantie. Maar dan wordt Olle Per gezien in het dorp, een vreemde man met een verleden. Maar kloppen die verhalen wel?