De grote konijnenreddingsactie - Davies, Katie, ....- (Wommelgem : Van In, 2016)
Bekroond KJV 2014 - Job is bij zijn vader gaan wonen, dus Anna en Suzanne proberen zijn konijn zo goed mogelijk te verzorgen. Maar dan wordt het konijn ziek …?