Rosie en Moussa : beste vrienden voor altijd - De Cock, Michael, 1972-; Vanistendael, Judith Irene, 1974- (Wommelgem : Van In, 2016)
Nominatie KJV 2015 Rosie en Moussa zijn dol op Ibrahim, Moussa's oom. Moussa krijg een idee: wat als Rosies mama met Ibrahim zou trouwen? Rosie weet het niet goed …