Red mijn hond - Woltz, Anna, 1966- (Wommelgem : Van In, 2016)
Bekroond KJV 2010 - Jessie vertelt alles aan haar hond Kaj, ze zijn dol op elkaar. Maar dan gebeurt er een ramp: Kaj breekt uit en drie schapen sterven. Kaj moet afgemaakt worden.