De jacht op Jozef Tentelaar - Boonen, Stefan, 1966- (Wommelgem : Van In, 2016)
Nominatie KJV 2016 - Jozef Tentelaar woont met zijn vader in het kleinste rijdende koffiehuis ter wereld. Ze zijn heel gelukkig, maar dan loopt het mis en moeten ze vluchten.
Met illustraties van Tom Schoonooghe