Zzzoef! - Aerts, Mariëtte, ....- (Wommelgem : Van In, 2016)
AVI-niveau: AVI M5 - Langs de kant van de weg zien Bik en Borre een vreemd ding staan. Het lijkt wel een vliegende schotel! En dan zoeft de deur open. Wat nu?