Vlokje ontvoerd! - Dijkstra, Lida, 1961- (Wommelgem : Van In, 2016)
AVI-niveau: AVI M5 - Konijn Vlokje heeft het erg naar zijn zin bij zijn baasje Britt. Maar op een dag wordt hij ontvoerd door een vos. Gelukkig krijg hij onverwacht hulp!