Een erg geel blad en 9 andere dierenverhalen - Veranneman, Ludwien, ....- (Wommelgem : Van In, 2016)
AVI-niveau: Groeiboek AVI E4-M5 - De mier heeft een idee voor een spel. De bij heeft in het water iets moois gezien. En dan is er een erg geel blad van een boom …
Met illustraties van Sebastiaan Van Doninck