Bottenjacht - Van der Ham, Fabien, ....- (Wommelgem : Van In, 2016)
AVI-niveau: Samenleesboek - In een meer vinden Raffie, Evert en Wiet een scheepswrak en een walvisbot. Ze gaan op zoek naar de rest. Maar wie is die man die hen steeds begluurt? - Themaboek multi-culti
Met illustraties van Ingi Jensson