Sinterklaas is toch geen dief! - Berndes, Monique, ....- (Wommelgem : Van In, 2016)
AVI-niveau: AVI M4 - In de klas vertelt de juf over Sinterklaas. Kemal uit Kosovo snapt niet waarom hij zijn schoen moet zetten. Gaat Sinterklaas die dan stelen? En waarom?
Met illustraties van Melchior van Rijn