Kriebels - ten Bruggenkate, Reina, ....- (Wommelgem : Van In, 2016)
AVI-niveau: AVI E4 - Niels moet op school een kabouterdans doen, samen met Ludie die plakhanden heeft. Dat is erg! Maar dan komt er een nieuw meisje in de klas, Tessa …