Blitz! - Visser, Rian, 1966- (Wommelgem : Van In, 2016)
AVI-niveau: Groeiboek AVI E3- M4 - Op bol Nul, ver weg, woont Blitz, een groen ruimtemannetje. Op een dag landt het vogeltjeTjilp op zijn bol. Als het terug naar de aarde wil, gaat Blitz mee …
Met illustraties van Lars Deltrap