De jacht op de valse koekjes - Vandermeeren, Hilde, 1970- (Wommelgem : Van In, 2016)
AVI-niveau: Samenleesboek AVI E3 - E4- De vader van Floor bakt heerlijke koekjes. Maar dan begint ene Karel Krent in een oude fabriek ook koekjes te bakken. Is dat wel pluis?
Met illustraties van Ivan & Ilia