Een dansje voor Soes - Takens, Anne, 1938-2013 (Wommelgem : Van In, 2016)
AVI-niveau: AVI E3 - Lis heeft een poes, Soes. Lis is gek op Soes en Soes op Lis. Maar op een dag is Soes heel ziek. Dokter Jan geeft haar een prik. Maar Soes wil niet meer eten …
Met illustraties van Pauline Oud