Jan, pak me dan! - Van Os, Erik, 1963-; Van Lieshout, Elle, 1963- (Wommelgem : Van In, 2016)
AVI-niveau: AVI - start Rat Pom is mager en agent Jan is dik. Hij heeft veel te eten dus pikt Pom wat van hem. Dat vindt Jan niet leuk, maar Pom is heel slim!
Met illustraties van Hugo van Look