Koud en warm en 7 andere seizoensverhalen - Walleghem, Heidi, ....- (Wommelgem : Van In, 2016)
AVI-niveau: Groeiboek AVI M3-E3 - In de herfst vinden Pim en Nel in het bos een gewonde haas. Wat later wachten ze vol ongeduld op de Sint. En in de winter glijden ze op de bevroren beek.
Met illustraties van Doesjka Bramlage