Bas wil een beest - Boter, Iris, ....- (Wommelgem : Van In, 2016)
AVI-niveau: Samenleesboek AVI start - Bas wil heel graag een dier. Maar mam wil geen poes, aap of muis. Een vis is te stil en een mol maakt het gras stuk. Welk beest past bij Bas?