De wolf die uit het boek viel - Robberecht, Thierry, 1960- (Wommelgem : Van In, 2016)
In Zoë's rommelige kamer valt er een boek op de grond. Zo hard dat de wolf uit het verhaal vliegt. In paniek gaat hij op zoek naar een ander boek …
Met illustraties van Grégoire Mabire
Keywords: Fantasiefiguren