De beste geweldigste meest fantastische opa's ter wereld - Schutten, Jan Paul, ....- (Wommelgem : Van In, 2016)
Dirk logeert bij zijn opa's, maar hij moet wel gewoon naar school. Zijn opa's hebben een fiets voor hem geknutseld. Maar die is wel heel krakkemikkig …
Met illustraties van Kees de Boer
Keywords: Humor