Het suikerfeest van Sami - Van Gemert, Gerard, ....- (Wommelgem : Van In, 2016)
Sami viert het Suikerfeest bij zijn familie in Marokko. Het is wel fijn, maar hij mist zijn voetbalvrienden heel erg. En dan gebeurt er iets bijzonders …
Met illustraties van Mark Janssens
Keywords: Feesten