Ik zou wel een kindje lusten - Donnio, Sylviane, ....- (Wommelgem : Van In, 2016)
De kleine krokodil vindt bananen best lekker, maar eigenlijk zou hij ook wel eens een kindje lusten. Op een dag ziet hij een meisje en hij waagt zijn kans …
Keywords: Humor