Anna poetst haar tanden - Amant, Kathleen, ....- (Wommelgem : Van In, 2016)
Anna gaat naar bed. Maar eerst moet ze haar tanden nog poetsen. Anna pakt haar tandenborstel en mama doet er tandpasta op. Het poetsen kan beginnen!