Karel en zijn opa - Slegers, Liesbet, 1975- (Wommelgem : Van In, 2016)
Karel is vandaag bij opa. Ze doen heel veel samen, zoals indiaantje spelen en in de tuin werken. Daarna dansen ze op een leuk liedje. Wat is opa lief!
Keywords: Grootouders