Zaza viert feest - Freeman, Mylo, 1959- (Wommelgem : Van In, 2016)
Vandaag is Roosje jarig! Zaza versiert de stoel van Roosje. Kijk, daar zijn de andere knuffels al, met hun cadeautjes. Maar waar is Pinkie?
Keywords: Jarig zijn