Pien en de juf - Koppens, Judith, 1969- (Wommelgem : Van In, 2016)
Pien mag vandaag voor de eerste keer naar school. Wat is ze blij! Er zijn zoveel leuke dingen te doen op school. Zal de juf Pien niet missen als ze naar huis gaat?
Keywords: School