Spookje Spartacus - Van Genechten, Guido, 1957- (Wommelgem : Van In, 2016)
Spookje Spartacus is anders dan de andere spookjes. Hij is zacht en lief en kan alleen maar zachtjes ‘Bahoe' fl uisteren in plaats van echt te spoken. Wat nu?