Mijn wiskunde portfolio vaardigheden : portfolioschrift. (Brugge : Die Keure)
De leerplannen wiskunde vragen van leraren om in de lessen extra aandacht te besteden aan het ontwikkelen en onderhouden van diverse wiskundevaardigheden. Met behulp van dit handig schriftje in A5-formaat kun je deze vaardigheden nu op een gemakkelijke en efficiënte manier inoefenen met je leerlingen. Als leraar vind je in dit boekje oefeningen met betrekking tot rekenvaardigheden (vb. rekenen met breuken…), probleemoplossende vaardigheden, wiskundetaal en ICT-vaardigheden. De volledig opgeloste oefeningen worden binnenkort gratis aangeboden via deze methodesite.
Keywords: Wiskunde -- Secundair onderwijs