Stromae : maestro met een strikje. (Averbode : Averbode, 2016)
Historische reeks voor 9- tot 14-jarigen! Straffe Belgen brengt 5 keer per jaar een verhaal over een bekende Belg die zijn of haar sporen heeft nagelaten in de geschiedenis. 5 boeken per jaar met: een echt gebeurd historisch verhaal (27 p.) een dossier met foto's, historische documenten en een kaart (8 p.) een quiz en een kruiswoordraadsel bij het verhaal (4 p.) links naar gerelateerde, hedendaagse websites ideaal voor spreekbeurten
Ontdek België met een verhaal (9-14 jaar) 5 mooie verhalen (40 blz.) met illustraties in kleur Ontdek Belgen die hun sporen hebben nagelaten in de Belgische geschiedenis 27 bladzijden verhaal en 8 bladzijden info om alles over een bekende Belg te ontdekken: het leven in zijn/haar tijd, zijn/haar invloed ... Belgen uit verschillende disciplines: kunst, wetenschap, politiek, sport... en van alle tijden! + een quiz, een kruiswoordraadsel en een link naar extra onlinevideomateriaal!