Ik, opa - Haen, Anaïd, ....- (Averbode : Averbode, 2016)
Wanneer Ab naar school fietst, wordt hij plots door de tijd geslingerd en komt hij terecht in 2105. Fijn, zo komt hij mooi van zijn wiskundetoets af! Maar daar denkt Abs achterkleinzoon Db anders over. (scifi)
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad