Een zusje voor Ollie Wollie - de Vos, Cora, 1949- (Averbode : Averbode, 2016)
Olivier is dol op mode en stoffen, daarom noemt mama hem Ollie Wollie. Olivier krijgt binnenkort een klein zusje. En dus moet er een babykamer ingericht worden! Maar dan komt de baby eerder dan verwacht ... Cora De Vos Genre = realistisch
Leesniveau: AVI: E4 (oud: AVI 6)