Spinnie schittert! - Pollet, Frank, 1959-; Vermeulen, Moniek, 1959- (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2012)
Spinnie is jarig. Ze mag zelf een cadeau kiezen. Spinnie kiest een feestje met al haar vrienden. Ze gaat op pad om haar vrienden uit te nodigen, maar ze hebben allemaal een excuus om niet te komen. Boos gooit Spinnie haar kroontje weg… Bekroond met een Leespluim. Een vlot verhaal over jarig zijn en een feestje geven!…
Voor het tweede kleuter ; met illustraties van Nicole Montagne
Leeftijd: 3+
Keywords: Jarig zijn