Als ik groot en sterk was - Laroche, Agnès, ....-; Augusseau, Stéphanie, ....- (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2012)
Elke keer als er iets gebeurt wat hij niet leuk vindt, denkt Nico: ach, kon ik maar toveren, dan was ik Super Nico, ongelooflijk groot en sterk. Op een nacht ziet Nico in dat het geen zin heeft om te fantaseren en dat hij moet opkomen voor zichzelf! Een mooi verhaal over je leven in eigen handen nemen, met illustraties in grijze en rode tinten.
Voor het tweede kleuter ; vertaald door Siska Goeminne
Leeftijd: 3+
Keywords: Gevoelens - gedrag