Op mijn hoofd - Jadoul, Émile, ....- (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2013)
Op een dag zat er een vogeltje op het hoofd van Bas. Wat Bas ook deed, het vogeltje bleef zitten. Ook toen Bas de volgende dag naar school moest, zat het vogeltje er nog steeds. Toch zag niemand het. Bas en het vogeltje werden vrienden. Maar hoe kwam het op Bas' hoofd terecht?
Met een doeboekje
Leeftijd: 3+
Keywords: Fantasie; Vogel; Juf; Humor