Kerst met kindje - Van de Vendel, Edward, 1964- (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2013)
Het was Kerstmis en iedereen was boos. Mama en papa ruzieden. Ik wou een ander cadeau. Zusje bleef in haar kamer. ‘Het is kerst, er wordt een kindje geboren,' zei ze steeds. Teder kerstverhaal over hoe een gezin dichter bij elkaar komt door kleine dingen te delen.
Voor het derde kleuter ; met illustraties van Merel Eyckerman
Leeftijd: 4+
Keywords: Kerstmis