Kerst met kindje - Verplancke, Klaas, 1964- (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2011)
Een kleuter vertelt over zijn superpapa. Hij heeft gladde wangen, sterke spieren en zijn vingers smaken naar appelmoes. Maar soms zijn papa's spieren moe en luisteren zijn oren niet. Dan verandert papa in een donderpapa. Dat vindt de kleuter niet leuk… Magistraal getekend verhaal over de unieke band tussen vader en zoon.
Voor het derde kleuter
Leeftijd: 4+