Kriebelwiebeldiertjes - Van Haute, Hilde, ....- (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2015)
Dit lieve kartonboek is een ideaal geboortegeschenk. Met korte versjes over de kleine kriebeldieren die je in het gras vindt: de slak, de rups, de spin, de kever, de vlieg. Met veel aandacht voor klank en rijm. De prenten zijn gemaakt van lapjes stof in vrolijke kleuren. Dat levert schattige kriebeldieren op, met een hoge aaibaarheidsfactor.
Voor het eerste kleuter ; met illustraties van Nathalie Segers
Leeftijd: 2+
Keywords: Dieren