Apie in de sneeuw - Hol, Coby, 1943-2012 (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2011)
Het heeft gesneeuwd! Vera en haar knuffel Apie maken een sneeuwpop. Daarna gaan ze sleeën. Op de helling komen ze Boris en Beer tegen. Om het eerst sleeën ze naar beneden. Boris en Beer vinden de sneeuwpop mooi, maar eenzaam … Een teder verhaal over peuters die in de eerste sneeuw spelen.
Voor het eerste kleuter
Leeftijd: 2+
Keywords: Seizoenen-Weer