Rosalie verkleedt zich - Minne, Brigitte, 1962- (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2014)
Een speels flapjesboek over het populaire eendje Rosalie. Peuters en kleuters nemen een duik in de verkleedkoffer van Rosalie. Rosalie neemt een zwarte jas, een zwarte hoed en een konijn … en wordt een goochelaar. Het resultaat zie je onder de flapjes.
Rosalie verkleedt zich! Nu is ze een... Kan je het raden? Kijk gauw onder de flapjes of het antwoord klopt. Een speels en leerrijk flapjesboek voor actieve peuters en kleuters.
Leeftijd: 2+
Voor het eerste kleuter ; met illustraties van An Candaele ; met doeboekje
Keywords: Verkleden