Tok de kip - Bergh, Inge, ....- (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2016)
Twee leuke verhalen over een kip met een eigen wil. Tok legt elke dag een wit ei. Ze wil liever een ei met veel kleur. Mies de muis zal ervoor zorgen. In het tweede verhaal komt er 's nachts een dief naar de boerderij. Hij steelt het ei van Tok en nog veel meer. Een boekje voor beginnende lezers met twee korte verhalen.
Voor het eerste leerjaar ; met illustraties van Suzy Casterman ; met doeboekje
Doelgroep: Leesniveau : AVI 2 / AVI-M3