Lam en Loebas in de sneeuw - De Pelseneer, Reine, 1982- (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2013)
Het sneeuwt! Loebas wil buiten rennen, vliegen, springen. Zijn vriendin Lam speelt liever rustig. Saai hoor, vindt Loebas. Terwijl Lam een sneeuwpop maakt, rent Loebas de heuvel op en weer af. Maar dan struikelt hij over een tak … Heerlijk verhaal over sneeuwpret.
Voor het tweede leerjaar ; met illustraties van Claudia Verhelst ; eenoudergezin, rouwproces, goochelaar, buur ; met een oefenboek
Doelgroep: Leesniveau : AVI 3/ AVI-M4 ; leeftijd : vanaf 6 jaar