Minimaal maxitaal : een boek vol talige tips bij routines in de onthaalklas en eerste kleuterklas. (Antwerpen : Garant, 2015)
De routines uit de kleuterklas zijn volgens de auteurs geschikte momenten voor taalstimulatie. Ze bekijken het begrip 'routine' vanuit de ontwikkeling en behoeften van een kleuter, koppelen routines aan taalverwerving en gaan in op de communicatie- en samenwerkingsmogelijkheden met ouders. Vervolgens geven ze praktijkvoorbeelden.