Media onder de loep : analyse van de Belgische massamedia - Cool, Ina, ....-; De Lembre, Katheline, ....- (Leuven : Acco, 2016)
Media, raak er tegenwoordig maar wijs uit. Het Belgische medialandschap is steeds in beweging. Spelers komen en gaan, veranderen van naam of eigenaar. Trends zoals crossmedialiteit en convergentie zorgen ervoor dat de traditionele media opgaan in een ruimer, vaak complex landschap. Voor de communicatie-, reclame- en journalistieke sector is het uitermate belangrijk om bij te blijven. Het handboek Media onder de loep, analyse van de Belgische massamedia probeert orde te scheppen in deze chaotische mediawereld en biedt een degelijk en actueel overzicht van de Belgische mediasector. Naast overzichtelijke informatie in het handboek zelf, focust de digitale leeromgeving op actuele aanvullingen, recente evoluties, extra voorbeelden, boeiende cases, aanvullende opdrachten, mogelijke (examen)vragen met voorbeeldantwoorden en kritische doordenkers.