Huren & verhuren in 100 vragen - Baert, Michel, ....-; Gonnissen, Marc, ....- (Brussel : Verbruikersunie Test-Aankoop, 2011)
Laat de verhuurder u niet teveel lasten betalen? Is een plaatsbeschrijving noodzakelijk? Wil u van woonplaats veranderen voor het einde van de huurovereenkomst? U wil uw eigendom verhuren: hoe stelt u een huurovereenkomst op? Mag u tijdens de huurperiode verbouwingen uitvoeren? Hebt u recht op een vermindering van de onroerende voorheffing. Deze praktische gids van Test-Aankoop houdt rekening met de meest recente wetgeving en beantwoordt niet minder dan 100 vragen over het sluiten van een huurovereenkomst, de financiële apsecten van de huur, de huuroverdracht, de onderverhuring, het opzeggen van de huur,... U vindt in deze gids ook een reeds typebrieven die u kunt gebruiken om op een doeltreffende manier conflicten op te lossen of misbruiken te voorkomen.