Autonoom handelen met de rolstoel - De Keyzer, Wivina, ....-; Vincke, Leslie, ....-; Beyaert, Henk, ....- (Berchem : De Boeck, 2016)
Autonoom handelen met de rolstoel reikt de nodige tools aan om het handelen van de cliënt in relatie tot zijn fysieke en sociale omgeving in kaart te brengen, om de geschikte rolstoel te adviseren en de cliënt gepast te begeleiden en te coachen.