Sinterklaas memo spel : super strooier memo spel (Renswoude : Evora)
Ga op zoek naar twee dezelfde kaarten in dit gezelschapsspel. Draai steeds 2 kaarten per beurt om en zorg ervoor dat je de goede bij elkaar vind.
Memory spel