Sinterklaas kapoentje : de leukste verhalen en liedjes. (Enschede : Disky Communications, 1997)
Verhalen geschreven door Anne Takens en verteld door Antonia van der Wijk. Oa: Sinteerklaas kapoentje - Dag Sinterklaasje - Hoe moet dat nou? - Wie komt er alle jaren - De zak van Sinterklaas
Totale duur ongeveer 68 min.
Keywords: Sinterklaas ; liedjes