De december box : de leukste sinterklaas- en kerstliedjes ([s.l.] : T2 Entertainment, 2009)
Bevat oa.: Zie de maan schijnt door de bomen - O Denneboom - ...
Keywords: Sinterklaas ; liedjes; Kerst ; liedjes